Bel ons Neem contact op

NIWO vergunning

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Een NIWO-vergunning is noodzakelijk wanneer u een transportbedrijf in regio Schiedam wilt beginnen. Het vraagt echter enige kennis en ervaring om de NIWO-verklaring te verkrijgen. Het is dan ook aan te raden om de experts van Snikkers & Partners in te schakelen. Wij hebben jarenlange ervaring met kleine en middelgrote expeditie- en transportbedrijven en ondersteunen u als geen ander bij diverse administratieve werkzaamheden. Zorg ervoor dat uw administratie en vergunningen op orde zijn met behulp van onze deskundige medewerkers.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Waarom een NIWO-vergunning?

Een NIWO-verklaring is verplicht voor transportbedrijven. Deze transportvergunning is essentieel als u actief bent in het beroepsgoederenvervoer over de weg. U mag hiermee namelijk voertuigen inzetten met een laadvermogen van meer dan 500 kilogram. Een van onze diensten is om u te helpen bij het verkrijgen van een NIWO-vergunning, ook wel NIWO-verklaring genoemd. De vergunning van dit bureau is vijf jaar geldig, waarna het zaak is om deze te verlengen. Onze ervaren specialisten ontzorgen u ook graag volledig wanneer u uw NIWO-verklaring wilt verlengen.

 

Vraag meer informatie aan

Wilt u ons allround administratiekantoor uit Schiedam ook voor andere zaken dan een NIWO-vergunning inschakelen? Kom dan langs bij ons in Schiedam en ga met ons in gesprek. Wilt u meer informatie ontvangen over onze uitgebreide dienstverlening, bijvoorbeeld belastingadvies, of bent u geïnteresseerd in onze expertise over een NIWO-verklaring of een SNA-keurmerk? Wij staan u graag te woord als u belt naar 010 437 03 60 of stuur een e-mail naar info@snikkers.net, maar u kunt ook ons contactformulier invullen. Onze deskundige medewerkers nemen in dit geval zo snel mogelijk contact met u op, zodat u uw NIWO-vergunning in de wacht kunt slepen.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten