Bel ons Neem contact op

NIWO-vergunning

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Een NIWO-vergunning is noodzakelijk wanneer u een transportbedrijf in regio Schiedam wilt beginnen. Enige kennis en ervaring is echter vereist bij het aanvragen of verlengen van een NIWO-vergunning. Het is dan ook aan te raden om de experts van Snikkers & Partners in te schakelen. Wij hebben jarenlange ervaring met kleine en middelgrote expeditie- en transportbedrijven en ondersteunen u als geen ander bij diverse administratieve werkzaamheden. Ook het aanvragen van een NIWO-verklaring valt onder deze diensten. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van administratieve ondersteuning.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Waarom moet u een NIWO-vergunning aanvragen?

Zorg ervoor dat uw administratie en vergunningen op orde zijn met behulp van onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag met het aanvragen of het verlengen van een NIWO-vergunning. Een NIWO-verklaring is verplicht voor transportbedrijven. Deze transportvergunning is essentieel als u actief bent in het beroepsgoederenvervoer over de weg. U mag hiermee namelijk voertuigen inzetten met een laadvermogen van meer dan 500 kilogram. Voor meer informatie over het aanvragen of wellicht verlengen van uw NIWO-vergunning, kunt u een gesprek met een van onze adviseurs inplannen. Vertrouw op de kennis en ervaring van een professional. Bovendien wordt u volledig ontzorgd als u gebruikmaakt van onze gespecialiseerde dienstverlening.

 

U bent bij ons verzekerd van betrouwbare en professionele service

Onder onze diensten omtrent NIWO valt onder andere begeleiding bij het aanvragen of verlengen van een NIWO-vergunning, ook wel een NIWO-verklaring genoemd. De vergunning van dit bureau is vijf jaar geldig, waarna het zaak is om deze te verlengen. Onze ervaren specialisten ontzorgen u ook graag volledig wanneer u uw NIWO-vergunning wilt verlengen. Als allround administratiekantoor vertrouwt u zonder zorgen op onze expertise. We zijn dan ook voorzien van een NOAB-samenstellingsverklaring, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige, professionele en betrouwbare service.

 

Vraag een gesprek aan met een van onze experts voor individuele begeleiding

Wilt u ons allround administratiekantoor uit Schiedam ook voor andere zaken dan een NIWO-vergunning inschakelen? Kom dan bij ons langs en ga met in gesprek met een van onze NIWO-specialisten. Wilt u meer informatie ontvangen over onze uitgebreide dienstverlening, bijvoorbeeld onze diensten omtrent belastingadvies voor uw transportbedrijf? Of bent u geïnteresseerd in onze expertise over een NIWO-verklaring of een SNA-keurmerk? Wij staan u graag te woord als u belt naar 010 437 03 60 of stuur een e-mail naar info@snikkers.net. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat u uw NIWO-vergunning in de wacht kunt slepen.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.