Bel ons Neem contact op

NIWO-vergunning

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Een NIWO-vergunning, ook wel NIWO-verklaring genoemd, is noodzakelijk wanneer u een transportbedrijf wilt beginnen. Enige kennis en ervaring is echter vereist bij het aanvragen of verlengen van een NIWO-vergunning. Het is dan ook aan te raden om de experts van Snikkers & Partners uit Schiedam in te schakelen. Wij hebben jarenlange ervaring met kleine en middelgrote expeditie- en transportbedrijven en ondersteunen u als geen ander bij diverse administratieve werkzaamheden. Ook het aanvragen van een NIWO-verklaring valt onder deze diensten. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van administratieve ondersteuning.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Waarom moet u een NIWO-vergunning, ook wel NIWO-verklaring, aanvragen?

Zorg er met behulp van onze deskundige medewerkers voor dat uw administratie en vergunningen op orde zijn. Wij helpen u graag bij het aanvragen of het verlengen van een NIWO-vergunning. Een NIWO-verklaring is verplicht als u een eigen transportbedrijf heeft. Deze transportvergunning is essentieel als u actief bent in het beroepsgoederenvervoer over de weg. U mag hiermee namelijk voertuigen inzetten met een laadvermogen van meer dan 500 kilogram. Voor meer informatie over het aanvragen of wellicht verlengen van uw NIWO-vergunning, kunt u een gesprek met een van onze adviseurs inplannen. Vertrouw op de kennis en ervaring van een professional op het gebied van de NIWO in regio Rotterdam. Bovendien wordt u volledig ontzorgd als u gebruikmaakt van onze gespecialiseerde dienstverlening.

 

Bij ons bent u verzekerd van betrouwbare en professionele service

Onder onze diensten omtrent NIWO valt onder andere begeleiding bij het aanvragen of verlengen van een NIWO-vergunning, ook wel een NIWO-verklaring genoemd. De vergunning van dit bureau is vijf jaar geldig, waarna het zaak is om deze te verlengen. Onze ervaren specialisten ontzorgen u ook graag volledig wanneer u uw NIWO-vergunning wilt verlengen. Als allround administratiekantoor vertrouwt u zonder zorgen op onze expertise. We zijn dan ook voorzien van een NOAB-samenstellingsverklaring, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige, professionele en betrouwbare service.

 

Vraag een gesprek aan voor meer informatie over de NIWO-vergunning

Wilt u ons allround administratiekantoor ook voor andere zaken dan een NIWO-vergunning inschakelen? Kom dan bij ons langs en ga met in gesprek met een van onze specialisten. Wilt u meer informatie ontvangen over onze uitgebreide dienstverlening, bijvoorbeeld over onze diensten omtrent belastingadvies voor uw transportbedrijf? Of bent u geïnteresseerd in onze expertise over een NIWO-verklaring of een SNA-keurmerk? Wij staan u graag te woord als u belt naar 010 437 03 60 of een e-mail stuurt naar info@snikkers.net. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat u uw NIWO-vergunning zo snel mogelijk in handen heeft.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.