Bel ons Neem contact op

Diensten

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Snikkers & Partners verzorgt alle administratieve ondersteuning voor uw bedrijf én alle fiscale aspecten rond belastingaangiften. Wij benaderen administratie en belastingadvies als onlosmakelijk met elkaar verbonden binnen de kaders van de gedetailleerde regels, procedures en vergunningen voor de ondernemer. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten in de regio Schiedam en Rotterdam.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

  • Voor gebruikers van King-software verzorgt Snikkers & Partners de implementatie, aanpassingen en optimalisatie van uw pakket en de opleiding van uw personeel. Wij kunnen personeel leveren dat kan werken met software van King, Snelstart, Exact online en Unit4.

 

  • Ook verzorgen wij de aanvraag of verlenging van uw NIWO-vergunning. Als lid van de NOAB mogen wij de verklaring van kredietwaardigheid ondertekenen. Onze jaarrekeningen voldoen dan ook aan alle eisen van de NIWO. U hebt dan verder geen accountant nodig (regeling wegvervoer goederen art 6 lid 6b). Voor starters stellen wij een businessplan op en begeleiden we bij de financiering van de plannen.

 

  • Bedrijven in financiële problemen kan Snikkers & Partners doorlichten. Daarna volgt wellicht een reorganisatie en moet er onderhandeld worden met de diverse schuldeisers. Hiervoor hebben wij een specialist ter beschikking, die u tijdens deze lastige periode ondersteunt.

 

  • Wij zijn bekend met de ISO 4400-1 voor uitzendbureaus en de Paycheck-certificering voor de naleving van de TLN CAO.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.