Bel ons Neem contact op

Verklaring kredietwaardigheid

Voor beginnende bedrijven die een Eurovergunning willen aanvragen, is een verklaring van kredietwaardigheid bij NIWO verplicht. Als lid van NOAB zijn de medewerkers van Snikkers & Partners in staat om deze verklaring voor u te ondertekenen. Er zijn ook een aantal andere manieren waarop we voor starters klaarstaan. Zo kunnen we voor u een businessplan opstellen en u begeleiden bij uw financiële plannen.

Wanneer ontvangt u een verklaring van kredietwaardigheid?

Om een verklaring van kredietwaardigheid te ontvangen, wordt van u verwacht dat u beschikt over voldoende financiële middelen voor een juiste start en voortgang van uw logistieke onderneming. U dient te beschikken over een bepaald bedrijfskapitaal, dat afhankelijk is van het aantal voertuigen dat u inzet. Als deskundige weten we alles over het ‘Onderzoeksprotocol aanvraag en verlenging Eurovergunning’. Op die manier kunnen wij u alles vertellen over alle zaken omtrent deze vergunning.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Laat u informeren op het gebied van deze verklaring

Wilt u ons inschakelen voor een verklaring van kredietwaardigheid? Of kiest u voor Snikkers & Partners voor het opstellen van een businessplan, SNA-keurmerk of Eurovergunning? In beide gevallen vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden. Laat u informeren door een van onze specialisten door contact met ons op te nemen via 010 437 03 60. Op de website kunt u ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.