Verklaring kredietwaardigheid te Rotterdam

Voor beginnende bedrijven te Rotterdam die een Eurovergunning willen aanvragen, is een verklaring van kredietwaardigheid bij NIWO verplicht. Als lid van NOAB is Snikkers & Partners in staat om deze verklaring voor u te ondertekenen. Er zijn ook een aantal andere manieren waarop we voor starters klaarstaan. Zo kunnen we voor u een businessplan opstellen en u begeleiden bij uw financiële plannen.

Wanneer ontvangt u een verklaring van kredietwaardigheid bij in Rotterdam?

Om een verklaring van kredietwaardigheid te ontvangen, wordt van u verwacht dat u beschikt over voldoende financiële middelen voor een juiste start en voortgang van uw logistieke onderneming. U dient te beschikken over een bepaald bedrijfskapitaal, dat afhankelijk is van het aantal voertuigen dat u inzet. Als deskundige weten we alles over het ‘Onderzoeksprotocol aanvraag en verlenging Eurovergunning’. Op die manier kunnen wij u alles vertellen over alle zaken omtrent deze vergunning.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Laat u informeren

Wilt u ons inschakelen voor een verklaring van kredietwaardigheid? Of kiest u voor Snikkers & Partners voor het opstellen van een businessplan, SNA-keurmerk of Eurovergunning? In beide gevallen vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden. Laat u informeren door een van onze specialisten als u contact met ons opneemt via 010 437 03 60. Op de website kunt u ook het contactformulier invullen. In dit laatste geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten