Bel ons Neem contact op

NOAB-samenstellingsverklaring

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Wilt u samenwerken met een allround administratiekantoor met een NOAB-samenstellingsverklaring in het bezit? Snikkers & Partners uit Schiedam helpt u graag verder. Onze expertise, gecombineerd met de kennis van gespecialiseerde partners, zorgt ervoor dat alle benodigde kennis en ervaring te allen tijde beschikbaar is. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en profiteer van de professionaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie die u van een NOAB-kantoor mag verwachten.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Service die u verwacht van een kantoor met een NOAB-samenstellingsverklaring

NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) is een brancheorganisatie waarbij ongeveer duizend kantoren zijn aangesloten. Een NOAB-samenstellingsverklaring geeft u de garantie dat u wordt voorzien van de beste service mogelijk. Wij ontzorgen, begeleiden én adviseren u voor een zo goed mogelijk resultaat voor uw onderneming. Samen met u kijken we naar de situatie en wijzen we u op de correcte procedures. Daarnaast staat ons administratiekantoor met NOAB-samenstellingsverklaring ook klaar om u te ondersteunen bij andere belangrijke aspecten van de boekhouding van uw mkb of zelfstandige onderneming.

 

Neem contact met ons op indien u meer wilt weten over onze dienstverlening

Als administratiekantoor met een NOAB-samenstelling voorzien wij u van de beste service omtrent administratie, boekhouding en belastingadvies. Dankzij de hulp van ons administratiekantoor voor zzp’ers en mkb’ers focust u zich volledig op het runnen van uw onderneming. Bel naar 010 437 03 60 of maak gebruik van het contactformulier indien u een vraag heeft. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw verzoek.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten