Bel ons Neem contact op

NOAB-samenstellingsverklaring

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Wilt u samenwerken met een allround administratiekantoor met een NOAB-samenstellingsverklaring in het bezit? Het team van Snikkers & Partners uit Schiedam, bij Rotterdam, helpt u graag verder. Onze expertise, gecombineerd met de kennis van gespecialiseerde partners, zorgt ervoor dat alle benodigde kennis en ervaring te allen tijde beschikbaar is. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en profiteer van de professionaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie die u mag verwachten van een kantoor dat bij de NOAB is aangesloten.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Service die u verwacht van een kantoor met een NOAB-samenstellingsverklaring

NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) is een brancheorganisatie waarbij ongeveer duizend kantoren – waaronder ons kantoor – zijn aangesloten. Een NOAB-samenstellingsverklaring geeft u de garantie dat u wordt voorzien van de beste service mogelijk. Wij ontzorgen, begeleiden én adviseren u voor een zo goed mogelijk resultaat voor uw onderneming. Samen kijken we naar de situatie en wijzen we u op de correcte procedures. Daarnaast staat ons administratiekantoor met NOAB-samenstellingsverklaring ook klaar om u te ondersteunen bij andere belangrijke aspecten van de boekhouding van uw mkb of zelfstandige onderneming.

 

Bel ons als u meer wilt weten over de NOAB of de dienstverlening van ons kantoor

Als administratiekantoor met een NOAB-certificering voorzien wij u van de beste service omtrent uw administratie. We helpen u ook met uw boekhouding en voorzien u van belastingadvies. Dankzij de hulp van ons administratiekantoor voor zzp’ers en mkb’ers focust u zich volledig op het runnen van uw onderneming. Bel naar 010 437 03 60 of maak gebruik van het contactformulier indien u een vraag heeft over de NOAB of over de dienstverlening van ons kantoor. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw verzoek.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.