Bel ons Neem contact op

Administratiekantoor

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Snikkers & Partners is een administratiekantoor in Schiedam dat u op administratief gebied nagenoeg alle denkbare ondersteuning kan bieden. Te denken valt aan het voeren van uw financiële administratie, de salarisverwerking, het controleren van de door u gevoerde administratie en het samenstellen van uw jaarrekening (inclusief een NOAB-samenstellingsverklaring).

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Een complete of ondersteunende service door ons administratiekantoor in Schiedam

Ons administratiekantoor in Schiedam kan veel van uw administratieve zaken overnemen. Dan hoeft u zich hier niet mee bezig te houden en kunt u zich volledig richten op het runnen van uw bedrijf. Mocht u echter graag zelf uw administratie geheel of gedeeltelijk willen bijwerken, dan kunnen wij u SnelStart of Exact Online aanbevelen. Dit zijn programma's die u met elke computer met een internetaansluiting kunt opstarten. Het maakt dus niet uit waar u bent. Naast journaalposten kunt u er ook mee factureren, betalen en aanmaningen opstellen.

Ontvang uitstekende administratieve ondersteuning

Bij Snikkers & Partners ligt de nadruk op uw administratie. Dit is niet alleen de graadmeter van uw succes, maar ook de basis van onze advisering, uw jaarrekening en uw belastingaangiften. Ons administratiekantoor werkt in de wijde omgeving van Schiedam en Rotterdam voor een veelvuldigheid aan bedrijven, van zzp'ers en mkb’ers tot groothandels. In alle gevallen bent u verzekerd van uitstekende administratieve ondersteuning.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over wat wij als administratiekantoor in Schiedam voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 437 03 60 of vul het onderstaande contactformulier in. Dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.