Bel ons Neem contact op

Eigen rijder worden

Wilt u graag eigen rijder worden van een vrachtwagen in de omgeving van Schiedam? Schakel de specialisten van Snikkers & Partners in om ervoor te zorgen dat de start van uw onderneming op administratief gebied goed verloopt. Wij nemen u uw financiële administratie uit handen, zodat u tijd heeft om te focussen op het runnen van uw onderneming. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Als u eigen rijder met een vrachtwagen wilt worden, helpen wij u verder

Indien u eigen rijder van een vrachtwagen wilt worden, doet u er goed aan om een businessplan op te laten stellen door een échte specialist werkzaam bij ons kantoor. Wij hebben jarenlange ervaring met het helpen van transportbedrijven in de boekhouding en andere administratieve taken. Wij begeleiden u als starter bij de financiering van uw plannen, zodat u zeker weet dat alle zaken goed op orde zijn. In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan met bedrijven in het transport. Dankzij onze expertise bieden wij u de kennis die u van een allround administratie- en accountantskantoor mag verwachten.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Ons team biedt een volledige ontzorging

Het is zeer belangrijk dat uw gehele administratie op orde is wanneer u een eigen rijder met een vrachtwagen wilt worden. Wij ondersteunen u hierbij. Onze flexibele organisatie bestaat uit vier vaste medewerkers die regelmatig ondersteuning krijgen door specialistische medewerkers. Hierbij behouden we het overzicht over uw taken en administratie en weten we altijd de juiste deskundige medewerkers in te zetten voor uw opdracht. Het doel van onze accountant met specialisatie in logistiek is om u geheel te ontzorgen, zodat u zich volledig focust op uw winstgevende taken. U kunt zonder problemen een eigen rijder van een vrachtwagen worden met behulp van onze ervaren, deskundige werknemers.

Focus op uw onderneming

Richt u volledig op het worden van een eigen rijder van een vrachtwagen en profiteer van onze diensten. Dit bespaart tijd en zo u weet zeker dat uw boekhouding naar behoren is geregeld. Wilt u eigen rijder worden en meer informatie ontvangen over onze diensten of heeft u vragen over bijvoorbeeld een verklaring van kredietwaardigheid? Bel in beide gevallen naar 010 437 03 60 of stuur een e-mail naar info@snikkers.net. Wij helpen u graag verder als u eigen rijder wilt worden met een vrachtwagen, of als u andere vragen heeft.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.