Bel ons Neem contact op

Eigen rijder worden

Wilt u graag eigen rijder van een vrachtwagen worden in de omgeving van Schiedam? Schakel specialist Snikkers & Partners in om ervoor te zorgen dat de start van uw onderneming op administratief gebied goed verloopt. Wij nemen uw financiële administratie uit handen, zodat u tijd heeft om te focussen op het runnen van uw onderneming. Wilt u meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Laat een businessplan opstellen als u eigen rijder met een vrachtwagen wilt worden

Indien u eigen rijder van een vrachtwagen wilt worden in de omgeving van Schiedam, doet u er goed aan om een businessplan op te laten stellen door een échte specialist. Wij hebben jarenlange ervaring met het helpen van transportbedrijven in de boekhouding en andere administratieve taken. Wij begeleiden u als starter bij de financiering van uw plannen, zodat u zeker weet dat alle zaken goed op orde zijn. In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan met bedrijven in het transport. Dankzij onze expertise bieden wij u de kennis die u van een allround administratie- en accountantskantoor mag verwachten.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Ons team biedt een volledige ontzorging

Het is zeer belangrijk dat uw gehele administratie op orde is wanneer u een eigen rijder wilt worden met een vrachtwagen. Wij ondersteunen u hierbij. Onze flexibele organisatie bestaat uit vier vaste medewerkers die regelmatig ondersteuning krijgen door specialistische medewerkers. Hierbij behouden we het overzicht over uw taken en administratie en weten we altijd de juiste deskundige medewerkers in te zetten voor uw opdracht. U kunt zonder problemen een eigen rijder met vrachtwagen worden met behulp van onze ervaren, deskundige werknemers.

Leg de focus op uw onderneming

Het is ons doel om u geheel te ontzorgen, zodat u zich volledig focust op uw winstgevende taken. Richt u volledig op het worden van een eigen rijder van een vrachtwagen en profiteer van onze diensten. Dit bespaart tijd en zo u weet zeker dat uw boekhouding in regio Schiedam naar behoren is gedaan. Wilt u eigen rijder worden en meer informatie ontvangen over onze diensten of heeft u vragen over bijvoorbeeld een verklaring van kredietwaardigheid? Bel in beide gevallen naar 010 437 03 60 of stuur een e-mail naar info@snikkers.net.Wij helpen u graag verder, dus neem gerust contact met ons op en deel uw wensen en eisen.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten