Bel ons Neem contact op

NIWO-verklaring

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Een NIWO-verklaring is noodzakelijk voor elk transportbedrijf dat actief wil zijn binnen de Europese Unie. Deze verklaring, afgegeven door de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO), toont aan dat uw bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen voor betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en financiële draagkracht. Snikkers & Partners, gevestigd in Schiedam, biedt gespecialiseerde ondersteuning bij het aanvragen van een NIWO-verklaring, zodat uw bedrijf snel en efficiënt aan de slag kan gaan.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Bij ons kunt u uw NIWO-verklaring verkrijgen

Bij ons administratiekantoor helpen wij u bij het verkrijgen van de NIWO-verklaring door te zorgen voor een nauwkeurige en volledige aanvraag. Wij bieden administratieve ondersteuning om aan te tonen dat uw bedrijf over voldoende vermogen beschikt voor een NIWO-vergunning. Daarnaast verzorgen wij de NOAB-samenstellingsverklaring, die een belangrijk onderdeel vormt van de aanvraagprocedure. Ook kunnen wij u adviseren over de Eurovergunning, die vereist is voor internationaal wegvervoer binnen de EU. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat uw aanvraag voor een NIWO-verklaring soepel en zonder vertraging verloopt.

 

Maak snel uw afspraak

Bent u klaar om uw eigen transportbedrijf te beginnen en heeft u een NIWO-verklaring nodig? Maak dan een afspraak met ons. Snikkers & Partners heeft uitgebreide ervaring in het ondersteunen van transportbedrijven bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en verklaringen. Ons team staat klaar om u te begeleiden door het proces en ervoor te zorgen dat u snel kunt starten met uw bedrijfsactiviteiten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw aanvraag voor een NIWO-verklaring, zodat u zonder zorgen de weg op kunt.

 

 

 

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.