Bel ons Neem contact op

Een eigen transportbedrijf beginnen

Wilt u graag een eigen transportbedrijf starten, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Snikkers & Partners uit Schiedam ondersteunt u in het bijhouden van de volledige administratie en vele andere aspecten. De tijd die u hiermee bespaart, kunt u besteden aan belangrijkere activiteiten, namelijk het runnen van uw onderneming. Wij zorgen, mede door gedegen advies, dat alle bouwstenen van uw eigen transportbedrijf in orde zijn wanneer u gaat beginnen.

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Een eigen transportbedrijf opzetten onder begeleiding van een échte expert

Een eigen transportbedrijf opzetten vergt veel kennis van diverse procedures die hierbij komen kijken. Indien u hier geen of weinig verstand van hebt, dan kan het u veel tijd kosten om alles goed te regelen. Dat is waarom u ons ervaren kantoor inschakelt om u te begeleiden bij de administratieve kant van het starten van een transportbedrijf. Een goed begin is het halve werk, daar zijn wij van overtuigd. Zorg er daarom voor dat het opzetten van uw transportbedrijf goed verloopt en profiteer van onze diensten.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Verzeker uzelf van de correcte vergunningen

De benodigde transportvergunningen aanvragen is een van de belangrijkste aspecten wanneer u een eigen transportbedrijf gaat opzetten. Een NIWO-vergunning is voor nationaal én internationaal transport essentieel, aangezien u dan voertuigen mag gebruiken met een laadvermogen van meer dan 500 kilogram. Wij verzorgen de aanvragen en uiteindelijke verlengingen van deze vergunningen, zodat u zich daar niet om hoeft te bekommeren. Een eigen transportbedrijf starten, verloopt om deze reden veel vlotter met de experts van ons administratiekantoor aan uw zijde.

 

Een overzichtelijke boekhouding helpt u bij het starten van uw transportbedrijf

Naast het aanvragen van vergunningen zijn wij u ook van dienst als boekhouder voor uw transportbedrijf om het opzetten van uw administratie goed uit te voeren. Zo kunt u ons raadplegen voor advies over uw jaaropgave of hoe u het beste een vrachtwagen kunt leasen. Zodra u de keuze maakt om uw eigen transportbedrijf te starten, schakelt u Snikkers & Partners uit Schiedam om de administratie nauwkeurig bij te houden.

 

Neem contact op met onze medewerkers als u een eigen transportbedrijf wilt beginnen

Of u nu ons administratiekantoor raadpleegt voor het aanvragen van de benodigde documenten of belastingadvies; wij zorgen er altijd voor dat de juiste medewerker aan uw zijde staat. Als u een transportbedrijf wilt starten maar niet goed weet waar u moet beginnen, zit u bij ons goed. Dankzij onze feilloze en professionele administratie kunt u met het volle vertrouwen aan uw eigen transportbedrijf beginnen. Neem contact op met ons personeel door te bellen naar 010 437 03 60 of stuur een e-mail naar info@snikkers.net. Zij helpen u graag verder met betrokken dienstverlening op maat.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.