Een eigen transportbedrijf beginnen

Een eigen transportbedrijf beginnen, vergt heel wat procedures en administratie. Indien u hier geen of weinig verstand van hebt, is het mogelijk dat het veel tijd kost om alles goed te regelen. Deze tijd spendeert u liever aan winstgevende activiteiten. Snikkers & Partners uit Schiedam ondersteunt u bij de volledige administratie en vele andere aspecten. Wij zorgen, mede door gedegen advies, dat alle bouwstenen van uw eigen transportbedrijf in orde zijn wanneer u gaat beginnen.

Ontvang ondersteuning wanneer u een eigen transportbedrijf gaat beginnen

De benodigde vergunningen aanvragen is een van de belangrijkste aspecten wanneer u een eigen transportbedrijf gaat beginnen. Een NIWO-vergunning is voor nationaal én internationaal transport essentieel, aangezien u dan voertuigen mag gebruiken met een laadvermogen met meer dan 500 kilogram. Naast het aanvragen van vergunningen zijn wij u ook van dienst zijn als boekhouder, om ervoor te zorgen dat al uw administratie geregeld is. U heeft hierdoor minder zorgen, waardoor u zich concentreert op het belangrijke werk. Een eigen transportbedrijf beginnen, verloopt om die reden veel vlotter met de experts van ons administratiekantoor aan uw zijde.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Neem contact op met onze medewerkers

Of u nu ons administratiekantoor in Schiedam raadpleegt voor het aanvragen van een NIWO-vergunning of belastingadvies; wij zorgen er altijd voor dat de juiste medewerker aan uw zijde staat. Dankzij onze feilloze en professionele administratie kunt u met het volle vertrouwen aan uw eigen transportbedrijf beginnen. Neem contact op met ons personeel door te bellen naar 010 437 03 60, zij helpen u graag verder met betrokken dienstverlening op maat.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten