Bel ons Neem contact op

Eigen transportbedrijf beginnen

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Wilt u graag een eigen transportbedrijf starten, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Snikkers & Partners uit Schiedam ondersteunt u in het bijhouden van de volledige administratie en vele andere aspecten. De tijd die u hiermee bespaart, kunt u besteden aan belangrijkere activiteiten, namelijk het runnen van uw onderneming. Wij zorgen, mede door het geven van gedegen advies, dat alle bouwstenen van uw eigen transportbedrijf in orde zijn wanneer u gaat beginnen.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Een eigen transportbedrijf opzetten onder begeleiding van een échte expert

Een eigen transportbedrijf opzetten vergt veel kennis van diverse procedures die hierbij komen kijken. Indien u hier geen of weinig verstand van hebt, kan het u veel tijd kosten om alles goed te regelen. Dat is waarom u ons ervaren team inschakelt om u te begeleiden bij de administratieve kant van het starten van een transportbedrijf. Een goed begin is het halve werk, daar zijn wij van overtuigd. Maak daarom gebruik van de diensten van ons administratiekantoor om ervoor te zorgen dat het opzetten van uw transportbedrijf goed verloopt.

Verzeker uzelf van de correcte vergunningen

De benodigde vergunningen aanvragen is een van de belangrijkste aspecten wanneer u een eigen transportbedrijf gaat opzetten. Een NIWO-vergunning is voor nationaal én internationaal transport verplicht, aangezien u, wanneer u hierover beschikt, voertuigen mag gebruiken met een laadvermogen van meer dan 500 kilogram. Wij verzorgen de aanvragen en uiteindelijke verlengingen van deze vergunningen, zodat u zich daar niet om hoeft te bekommeren. Een eigen transportbedrijf starten verloopt met onze experts aan uw zijde veel vlotter.

Bij het starten van uw transportbedrijf helpt een overzichtelijke boekhouding

Naast het aanvragen van vergunningen zijn wij u ook van dienst als boekhouder voor uw transportbedrijf om het opzetten van uw administratie goed uit te voeren. Zo kunt u ons raadplegen voor advies over uw jaaropgave of hoe u het beste een vrachtwagen kunt leasen. Ook indien u een salarisadministrateur met ervaring in transport zoekt, rekent u op ons. Zodra u de keuze maakt om uw eigen transportbedrijf te starten, schakelt u ons in om de administratie nauwkeurig bij te houden.

 

Neem contact op met onze medewerkers als u een eigen transportbedrijf wilt beginnen

Of u nu ons administratiekantoor voor mkb raadpleegt voor het aanvragen van de benodigde documenten of voor advies omtrent lonen; wij zorgen er altijd voor dat de juiste medewerker aan uw zijde staat. Als u een transportbedrijf wilt starten maar niet weet waar u het beste kunt beginnen, zit u bij ons goed. Dankzij onze feilloze en professionele administratie kunt u met het volste vertrouwen aan uw eigen transportbedrijf beginnen. Neem contact met ons op voor een dienstverlening op maat, zodat u met een gerust hart kunt beginnen met het starten van uw eigen transportbedrijf.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.