Bel ons Neem contact op

Eurovergunning aanvragen

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Een Eurovergunning van NIWO aanvragen in de omgeving van Rotterdam vergt specialisme en kennis, u besteedt dit dan ook het beste uit aan een professioneel bedrijf. Snikkers & Partners te Schiedam is al jarenlang gespecialiseerd in allerlei administratieve werkzaamheden voor bedrijven in de transportsector. Bovendien beschikken wij ook over specifieke branchekennis en hebben we een NOAB-lidmaatschap, waardoor de NIWO onze verklaring accepteert. Het aanvragen van uw vergunning laat u daarom met een gerust hart aan ons over.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Foutloos een Eurovergunning van NIWO aanvragen in de omgeving van Rotterdam

Wilt u zelf rijder worden in het beroepsgoederenvervoer over de weg? Dan is het verplicht om een Eurovergunning aan te vragen. Een Eurovergunning is vijf jaar geldig, waarna u deze kunt verlengen. Het heeft juridische gevolgen wanneer u dit niet tijdig in orde maakt. Wij helpen u graag bij het invullen van het aanvraagformulier, zodat u zeker weet dat uw gegevens op de juiste manier zijn ingevuld. Uiteraard voorzien wij u ook graag van informatie omtrent de NIWO-Eurovergunning. U denkt hierbij aan kosten, de eis van vakbekwaamheid en andere zaken die de NIWO vooropstelt.

Ontvang hulp bij uw administratie

Onze medewerkers laten het aanvragen van uw NIWO-Eurovergunning probleemloos verlopen. Wij zijn goed op de hoogte van alle wetmatigheden en regelgeving omtrent dit belangrijke document en begeleiden u graag persoonlijk naar het succesvol aanvragen van deze vergunning van NIWO. Tevens helpen wij uw transportbedrijf die reeds een NIWO-eurovergunning hebben, maar deze graag willen verlengen.

 

Kom bij ons langs en bespreek de mogelijkheden

Wilt u meer informatie ontvangen over het aanvragen van een Eurovergunning? Heeft u specifieke vragen die u met onze deskundige medewerkers wilt bespreken, bijvoorbeeld wat er komt kijken bij het leasen van een vrachtwagen? Wij zijn u graag van dienst, dus kom eens bij ons langs. Ons kantoor is gevestigd op het industrieterrein aan de A20, in Schiedam. Parkeren met uw truck is hier zeker geen probleem! U bereikt ons op 010 437 03 60 of via info@snikkers.net, maak gerust een afspraak.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten