Eurovergunning aanvragen

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Als u een Eurovergunning wilt aanvragen, vergt dit specialisme en kennis. Maar wist u dat u dit gewoon kunt uitbesteden aan een professioneel bedrijf? Snikkers & Partners is al jarenlang gespecialiseerd in allerlei administratieve werkzaamheden voor bedrijven in het transport. Bovendien beschikken wij ook over specifieke branchekennis, dus voor het aanvragen van een Eurovergunning kunt u zeker bij ons terecht.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Op de juiste manier een Eurovergunning aanvragen

Wilt u een onderneming starten in het beroepsgoederenvervoer over de weg? Dan is het verplicht om een Eurovergunning aan te vragen. Een Eurovergunning is vijf jaar geldig, daarna heeft u de mogelijkheid om deze te verlengen. Wij helpen graag u bij het invullen van het aanvraagformulier. Alleen zo weet u zeker dat uw gegevens op de juiste manier zijn ingevuld. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van alle informatie omtrent de Eurovergunning. Denk aan kosten, de eis van vakbekwaamheid en andere zaken die de NIWO vooropstelt.

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

Wenst u meer informatie te ontvangen over het aanvragen van een Eurovergunning? Of heeft u specifieke vragen die u met ons wilt bespreken? Benieuwd wat er komt kijken bij het leasen van een vrachtwagen? Wij zijn u graag van dienst. Ons kantoor is gevestigd op het industrieterrein aan de A20. Parkeren met uw truck is hier zeker geen probleem! U bereikt ons op 010 437 03 60
%%LangeTekstDeel4%%

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten