Bel ons Neem contact op

Eurovergunning aanvragen

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Een Eurovergunning van NIWO aanvragen vergt specialisme en kennis. U besteedt dit dan ook het beste uit aan een betrouwbare professional met de nodige ervaring. Snikkers & Partners te Schiedam, nabij Rotterdam, is gespecialiseerd in allerlei administratieve werkzaamheden voor bedrijven in de transportsector, waaronder het aanvragen van een Eurovergunning. Bovendien beschikken wij ook over specifieke branchekennis en hebben we een NOAB-lidmaatschap, waardoor de NIWO onze verklaring accepteert. Het aanvragen van uw vergunning laat u daarom met een gerust hart aan ons over.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Foutloos een Eurovergunning van NIWO aanvragen in de omgeving van Rotterdam

Wilt u zelf rijder worden in het beroepsgoederenvervoer over de weg? Dan is het verplicht om een Eurovergunning aan te vragen. Een Eurovergunning is vijf jaar geldig, waarna u deze kunt verlengen. Het heeft juridische gevolgen wanneer u dit niet tijdig in orde maakt. Wij helpen u graag bij het invullen van het aanvraagformulier, zodat u zeker weet dat uw gegevens op de juiste manier zijn ingevuld. Uiteraard voorzien wij u ook graag van informatie omtrent de NIWO-Eurovergunning. U denkt hierbij aan kosten, de eis van vakbekwaamheid en andere zaken die de NIWO vooropstelt.

Ontvang hulp bij uw administratie

Onze werknemers laten het aanvragen van uw NIWO-Eurovergunning probleemloos verlopen. Wij zijn goed op de hoogte van alle wetmatigheden en regelgeving omtrent dit belangrijke document en begeleiden u graag persoonlijk naar het succesvol aanvragen van deze vergunning van NIWO. Tevens helpen wij uw transportbedrijf die reeds een NIWO-eurovergunning hebben, maar deze graag willen verlengen.

 

Bespreek met ons de mogelijkheden voor een NIWO-Eurovergunning

Wilt u meer informatie ontvangen over het aanvragen van een Eurovergunning, bijvoorbeeld voor uw transportbedrijf in regio Rotterdam? Heeft u specifieke vragen die u met onze deskundige medewerkers wilt bespreken, bijvoorbeeld wat er komt kijken bij het leasen van een vrachtwagen? U bereikt ons op 010 437 03 60 of via info@snikkers.net, maak gerust een afspraak. Ons kantoor in Schiedam is gevestigd op het industrieterrein aan de A20. Parkeren met uw truck is hier zeker geen probleem.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.