Bel ons Neem contact op

Belastingadviseur uit Schiedam

Snikkers & Partners is een belastingadviseur uit Schiedam, in de buurt van Rotterdam, dat u op administratief gebied nagenoeg alle denkbare ondersteuning biedt. Laat u ontzorgen door onze specialisten zodat u meer tijd overhoudt voor wat ├ęcht belangrijk is, namelijk het runnen van uw onderneming.

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

De uitgebreide dienstverlening van een belastingadviseur uit Schiedam, nabij Rotterdam

De meest voorkomende fiscale aangiften laat u door onze belastingadviseur uit Schiedam, in regio Rotterdam, verzorgen. Wij ondersteunen u onder meer bij de omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonheffing, vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Ook voor het aanvragen van een VAR-verklaring, de aanvraag van een NIWO-vergunning of het deblokkeren van de G-rekening zijn wij u van dienst. Niet voor niets schakelen diverse bedrijven in Schiedam en regio Rotterdam ons in als ervaren belastingadviseur. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg, dus wacht niet langer en schakel onze belastingadviseur uit Schiedam, nabij Rotterdam, in om de administratie van uw transportbedrijf nauwkeurig te regelen.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Ontdek de voordelen van onze dienstverlening

U geniet van de volgende voordelen wanneer u uw belastingaangifte aan ons overlaat:

  • Het is bij ons standaardprocedure om uitstel aan te vragen voor het indienen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting via de beconregeling (426015).
  • Wij vullen voor ondernemers en vennootschappen automatisch een schattingsbiljet in.
  • Wij verzorgen, naast de Nederlandse Omzetbelasting, ook de teruggave van uw betaalde btw in andere EU-lidstaten.

Deel uw wensen met ons

Heeft u behoefte aan gedegen advies van een ervaren belastingadviseur, actief in Schiedam en regio Rotterdam? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 010 437 03 60 of stuur een e-mail naar info@snikkers.net. U rekent altijd op een betrokken en persoonlijke dienstverlening, dus deel uw wensen met ons. Wij ontzorgen onze klanten te allen tijde zo goed mogelijk, vandaar dat ons administratiekantoor bekend staat om haar uitgebreide dienstverlening. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over het leasen van een vrachtwagen of als u als ZZP-er in de transport aan de slag wilt. U ziet: de mogelijkheden zijn zeer divers.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid