Belastingadviseur uit Schiedam

Snikkers & Partners is een belastingadviseur uit Schiedam, in de buurt van Rotterdam, dat u op administratief gebied nagenoeg alle denkbare ondersteuning biedt. U heeft meer tijd voor uw corebusiness dankzij onze deskundige ondersteuning en ons gedegen advies.

De uitgebreide dienstverlening van een belastingadviseur uit Schiedam, nabij Rotterdam

De meest voorkomende fiscale aangiften laat u door onze belastingadviseur uit Schiedam, in regio Rotterdam, verzorgen. Wij ondersteunen u onder meer bij de omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonheffing, vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Ook voor het aanvragen van een VAR-verklaring, de aanvraag van een NIWO-vergunning of het deblokkeren van de G-rekening zijn wij u van dienst. Niet voor niets schakelen diverse bedrijven in Schiedam en regio Rotterdam ons in als ervaren belastingadviseur.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Ontdek de voordelen van onze dienstverlening

U geniet van de volgende voordelen wanneer u uw belastingaangifte aan ons overlaat:

  • Het is bij ons standaardprocedure om uitstel aan te vragen voor het indienen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting via de beconregeling (426015).
  • Wij vullen voor ondernemers en vennootschappen automatisch een schattingsbiljet in.
  • Wij verzorgen, naast de Nederlandse Omzetbelasting, ook de teruggave van uw betaalde btw in andere EU-lidstaten.

Deel uw wensen met ons

Heeft u behoefte aan gedegen advies van een ervaren belastingadviseur actief in Schiedam en regio Rotterdam? Neem in dat geval contact met ons op door te bellen naar 010 437 03 60. U rekent altijd op een betrokken en persoonlijke dienstverlening, dus deel uw wensen met ons. Wij ontzorgen onze klanten te allen tijde zo goed mogelijk, vandaar dat ons administratiekantoor u van dienst is met een uitgebreide dienstverlening. Wij helpen u naast dat we belastingadvies geven bijvoorbeeld ook graag bij een vrachtwagen leasen of een eigen rijder worden. U ziet: de mogelijkheden zijn zeer divers.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid