Home >> NIWO vergunning

  • Ontvang startersbegeleiding
  • Focus op uw onderneming
  • Begeleide financiering van uw plan

NIWO vergunning

Wilt u een transportbedrijf beginnen en bent u van plan om bij NIWO een vergunning aan te vragen? Dan is het verstandig om de expertise van Snikkers & Partners in te schakelen. Wij hebben al jarenlang ervaring met kleine en middelgrote expeditie- en transportbedrijven en weten u als geen ander u te ondersteunen bij allerlei administratieve werkzaamheden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom eens langs bij ons kantoor in Schiedam.

Interesse in een boekhouder?

Bij NIWO een vergunning aanvragen of verlengen

Voor transportbedrijven is het verplicht om een vergunning aan te vragen bij NIWO. Een Eurovergunning is verplicht als u actief bent in het beroepsgoederenvervoer over de weg. Wij helpen u graag bij het aanvragen van een vergunning voor uw onderneming. Deze vergunning zal vijf jaar geldig zijn en daarna is het zaak om deze te verlengen. Ook voor het verlengen staan de specialisten van Snikkers & Partners voor u klaar.  

Vraag meer informatie aan

Zijn er nog andere zaken waarvoor u een allround administratiekantoor wilt inschakelen? Wij regelen graag uw volledige boekhouding of controleren deze op afstand of ter plaatse. Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Of bent u geïnteresseerd in onze expertise voor het aanvragen van een vergunning bij NIWO? Wij staan u graag te woord als u belt naar 010 437 03 60. Of u vult het contactformulier op de website in. In dit geval wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of een afspraak neemt u eenvoudig contact met ons op. Bel 010 437 03 60, stuur een bericht naar herman@snikkers.net of vul het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul het formulier in

* verplichte velden

Administratie
Belastingadvies
Neem alstublieft telefonisch contact met mij op
Ik ga akkoord met de voorwaarden

Locatie