Bel ons Neem contact op

NOAB-kantoor nabij Rotterdam

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Een NOAB-kantoor biedt u de zekerheid van professionele en betrouwbare administratieve ondersteuning. Snikkers & Partners, gevestigd in Schiedam, is een erkend NOAB-kantoor dat zich richt op het leveren van hoogwaardige diensten aan mkb’s en zzp’ers. Door met ons kantoor samen te werken, kunt u profiteren van de expertise en ondersteuning die nodig is om uw bedrijf financieel gezond en compliant te houden.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Bij ons NOAB-kantoor rekent u op kwaliteit

NOAB staat voor Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Dit is een beroepsorganisatie voor administratie- en belastingkantoren in Nederland. Leden van NOAB zijn gespecialiseerde professionals die diensten verlenen op het gebied van administratie, belastingadvies en financiële begeleiding aan ondernemingen, vooral mkb’s en zzp’ers. Het NOAB-lidmaatschap fungeert als een kwaliteitskeurmerk dat aangeeft dat een kantoor betrouwbaar, professioneel en up-to-date is met de laatste ontwikkelingen en regelgeving op financieel en fiscaal gebied. Wij zijn er trots op dat ons administratiekantoor officieel erkend is door NOAB. Bij ons NOAB-kantoor kunt u terecht voor een breed scala aan diensten die speciaal zijn ontworpen om aan uw zakelijke behoeften te voldoen. Zo kennen wij onder andere de NOAB-samenstellingsverklaring toe. Dit is een verplicht document voor het verkrijgen van een NIWO-vergunning. Onze NOAB-certificering staat garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening, waardoor u zeker weet dat uw financiële zaken in goede handen zijn.

 

Maak een afspraak bij ons kantoor

Wilt u profiteren van de voordelen van ons NOAB-kantoor? Maak dan vandaag nog een afspraak. Snikkers & Partners staat klaar om u te helpen met al uw administratieve en financiële vragen. Ons administratiekantoor voor mkb’ers en zzp’ers biedt maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Door een afspraak te maken bij ons NOAB-kantoor, kunt u rekenen op deskundige begeleiding en ondersteuning. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met professionele en betrouwbare administratieve diensten.

 

 

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.