SNA-keurmerk

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Heeft u een uitzendbureau of bent u (onder)aannemer van werk en wilt u een SNA-keurmerk aanvragen of verlengen? Hiervoor moet uw administratie doorgelicht worden door een onafhankelijk bureau, zoals Snikkers & Partners. Wij zorgen ervoor dat de controle soepel verloopt, zodat u snel verder kunt met uw dagelijkse werkzaamheden.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Professionele controles voor het SNA-keurmerk

Wanneer u uw SNA-keurmerk wilt behouden, dient de administratie van uw bedrijf twee keer per jaar gecontroleerd te worden. Wij voeren deze keuringen professioneel uit en begeleiden u tijdens het gehele proces. Zo is de controle snel gedaan. Als alles in orde is, ontvangt u van ons een verklaring die de kredietwaardigheid van uw onderneming aantoont. Daarnaast kunnen wij controleren of uw bedrijf voldoet aan de NEN 4400-1 norm. Om het SNA-keurmerk te ontvangen of te behouden, moet u aan deze norm voldoen.

Door onze hulp klopt uw administratie zeker

Is uw administratie niet geheel op orde? Wij begrijpen dat het voor een drukbezette ondernemer als u lastig is alle administratieve zaken up-to-date te houden. Daarom verzorgen wij graag uw administratie en fiscale aangiften. Wij kunnen onder ander de salarisverwerking regelen en uw jaarrekening opstellen. Dan weet u zeker dat uw administratie klopt en u voldoet aan de eisen voor het SNA-keurmerk. Bent u geïnterneerd in onze diensten of heeft u vragen? Bel naar 010 437 03 60 en wij helpen u graag.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten