Bel ons Neem contact op

SNA-keurmerk

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Als u een SNA-keurmerk wilt aanvragen, zit u bij ons goed. Heeft u bijvoorbeeld een uitzendbureau of bent u (onder)aannemer van werk en wilt u in het bezit komen van een SNA-keurmerk voor uw bedrijf in regio Schiedam? Laat uw administratie dan doorlichten door een onafhankelijk bureau, zoals Snikkers & Partners. Wij zorgen ervoor dat de controle soepel verloopt, zodat u uw dagelijkse werkzaamheden snel hervat. Tevens verlengen wij uw SNA-keurmerk als dat nodig is.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Wat is het SNA-keurmerk?

Het SNA-keurmerk (Stichting Normering Arbeid) is een kwaliteitskeurmerk dat wordt toegekend aan uitzendbureaus, detacheringsbureaus en (onder)aannemers die voldoen aan strikte normen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, loonadministratie en het voldoen aan fiscale verplichtingen. Dit keurmerk geeft aan dat een bedrijf betrouwbaar en transparant opereert, waardoor opdrachtgevers en werknemers verzekerd zijn van een eerlijke en correcte behandeling. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden regelmatig gecontroleerd op naleving van deze normen, wat helpt om malafide praktijken zoals onderbetaling, zwart werk en belastingontduiking te voorkomen. Het keurmerk is een waarborg voor integriteit en naleving van de wet- en regelgeving, en draagt bij aan een eerlijker werkklimaat en een gelijk speelveld in de arbeidsmarkt.

Onze begeleiding bij de aanvraag van het keurmerk

Wanneer u een SNA-kenmerk wilt ontvangen of behouden, wordt de administratie van uw bedrijf twee keer per jaar nagelopen. Wij voeren deze keuringen professioneel uit en begeleiden u gedurende het gehele proces, zodat de controle snel is voltooid. Als alles in orde is, ontvangt u van ons een verklaring die de kredietwaardigheid van uw onderneming bevestigt. Daarnaast controleren wij of uw bedrijf voldoet aan de NEN-4400-1-norm. Om het SNA-keurmerk te ontvangen of te behouden moet u aan deze norm voldoen. Met de begeleiding van ons administratiekantoor voor mkb’ers en zzp’ers wordt het behalen van dit keurmerk een peulenschil.

Ontdek onze volledige dienstverlening

U laat niet alleen uw SNA-keurmerk door ons aanvragen of verlengen: ook uw fiscale aangiften laat u met een gerust hart aan ons over. Het team van ons administratiekantoor uit Schiedam regelt onder andere ook de salarisadministratie van uw mkb en stelt uw jaarrekening op, zodat uw boekhouding klopt en aan de eisen voor het keurmerk voldoet.

Schakel onze hulp vandaag nog in

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook als u vragen heeft, bijvoorbeeld over het SNA-keurmerk, horen we het graag. Een van onze experts vertelt u graag meer over onze volledige dienstverlening. Samen maken we van uw bedrijf een succes!

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.