Bel ons Neem contact op

SNA-keurmerk

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Als u een SNA-keurmerk wilt aanvragen, zit u bij ons goed. Heeft u bijvoorbeeld een uitzendbureau of bent u (onder)aannemer van werk en wilt u in het bezit komen van een SNA-keurmerk voor uw bedrijf in regio Schiedam? Laat uw administratie dan doorlichten door een onafhankelijk bureau, zoals Snikkers & Partners. Wij zorgen ervoor dat de controle soepel verloopt, zodat u uw dagelijkse werkzaamheden snel hervat. Tevens verlengen wij uw SNA-keurmerk als dat nodig is.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Voor het SNA-keurmerk gelden strenge controles

Wanneer u een SNA-kenmerk wilt ontvangen of behouden, wordt de administratie van uw bedrijf twee keer per jaar nagelopen. Wij voeren deze keuringen professioneel uit en begeleiden u gedurende het gehele proces, zodat de controle snel is voltooid. Als alles in orde is, ontvangt u van ons een verklaring die de kredietwaardigheid van uw onderneming bevestigt. Daarnaast controleren wij of uw bedrijf voldoet aan de NEN-4400-1-norm. Om het SNA-keurmerk te ontvangen of te behouden moet u aan deze norm voldoen. Een partij die in bezit is van een SNA-keurmerk, toont aan een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers.

 

Ontdek onze volledige dienstverlening

U laat niet alleen uw SNA-keurmerk door ons aanvragen of verlengen: ook uw fiscale aangiften laat u met een gerust hart aan ons over. Het team van ons administratiekantoor uit Schiedam regelt onder andere ook de salarisadministratie van uw mkb en stelt uw jaarrekening op, zodat uw boekhouding klopt en aan de eisen voor het keurmerk voldoet.

 

Schakel onze hulp vandaag nog in

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en bel naar 010 437 03 60, of stuur een e-mail naar info@snikkers.net. Ook als u vragen heeft, bijvoorbeeld over het SNA-keurmerk, horen we het graag. Een van onze experts vertelt u graag meer over onze volledige dienstverlening.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.