Bel ons Neem contact op

SNA-keurmerk

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Heeft u een uitzendbureau of bent u (onder)aannemer van werk en wilt u in het bezit komen van een SNA-keurmerk voor uw bedrijf in regio Schiedam? Laat uw administratie dan doorlichten door een onafhankelijk bureau, zoals Snikkers & Partners. Wij zorgen ervoor dat de controle soepel verloopt, zodat u uw dagelijkse werkzaamheden snel hervat. Tevens verlengen wij uw SNA-keurmerk, indien dit nodig is.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Professionele controles voor het SNA-keurmerk

De administratie van uw bedrijf wordt twee keer per jaar nagelopen wanneer u uw SNA-keurmerk wilt ontvangen of behouden. Wij voeren deze keuringen professioneel uit en begeleiden u gedurende het gehele proces, zodat de controle snel is voltooid. Als alles in orde is, ontvangt u van ons een verklaring die de kredietwaardigheid van uw onderneming bevestigd. Daarnaast controleren wij of uw bedrijf voldoet aan de NEN-4400-1-norm. U moet aan deze norm voldoen om het SNA-keurmerk te ontvangen of te behouden. Een partij die in bezit is van dit keurmerk, toont aan een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers.

 

Schakel onze hulp in

Als drukbezette ondernemer is het lastig om uw administratie op orde te houden. Wij verzorgen graag uw administratie en fiscale aangiften. Ons administratiekantoor uit Schiedam regelt onder ander de salarisadministratie van uw mkb en stelt uw jaarrekening op, zodat uw boekhouding klopt en voldoet aan de eisen voor het SNA-keurmerk. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en bel naar 010 437 03 60 voor persoonlijk advies. Of stuur een e-mail naar info@snikkers.net.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten