Bel ons Neem contact op

NIWO-vergunning aanvragen of verlengen

Wilt u graag een NIWO-vergunning aanvragen of verlengen voor uw transportbedrijf nabij Schiedam? Snikkers & Partners biedt u graag een helpende hand. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u volledig te ontzorgen op het gebied van administratie en boekhouding. Daarbij behoort onder andere het aanvragen of verlengen van uw NIWO-vergunning. Dit is een essentieel document voor elk transportbedrijf in Nederland. U mag hiermee namelijk voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kilogram gebruiken.

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Een NIWO-vergunning aanvragen of verlengen met behulp van onze experts

Een NIWO-vergunning aanvragen of verlengen is noodzakelijk voor wie in de nationale of internationale transport werkzaam is. Het is dan ook zeer belangrijk dat u deze administratieve taak correct uitvoert, onze ervaren medewerkers helpen u hierbij. Zij kijken samen met u naar de situatie en wijzen u op de correcte procedures. Daarnaast staat ons administratiekantoor ook klaar om u te ondersteunen bij andere belangrijke aspecten van uw eigen transportbedrijf. Denk bijvoorbeeld aan advies over uw belastingen of het leasen van een vrachtwagen. U kunt zich dankzij onze hulp volledig focussen op het runnen van uw onderneming.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Ontdek onze flexibele dienstverlening

Bij het aanvragen of verlengen van uw NIWO-vergunning rekent u op de ondersteuning van ons vaste team van vier medewerkers. Hun expertise, gecombineerd met de kennis van gespecialiseerde partners, zorgt ervoor dat alle benodigde kennis en ervaring te allen tijde beschikbaar is. Goede administratie en gedegen advies schept een vlotter werkproces, waardoor u meer tijd heeft om te focussen op winstgevende taken voor uw onderneming.

Profiteer van onze expertise

Heeft u behoefte aan hulp bij het aanvragen of verlengen van uw NIWO-vergunning? Vertrouw dan op onze ervaren medewerkers en laat u volledig ontzorgen op administratief vlak. U bereikt ons kantoor in Schiedam door te bellen naar 010 437 03 60 of stuur een e-mail naar info@snikkers.net. U kunt bij ons rekenen op een betrokken en persoonlijke dienstverlening. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar, om u volledig te ontzorgen rondom uw (financiƫle) administratie.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten