Bel ons Neem contact op

In Rotterdam een vergunning van de NIWO aanvragen

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Heeft u een transportbedrijf in regio Rotterdam en heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning van de NIWO? Dan staat het team van Snikkers & Partners uit Schiedam graag voor u klaar. De experts van ons kantoor in regio Rotterdam helpen u bij alles wat komt kijken bij het aanvragen van een vergunning van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO), zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Het team van ons kantoor regelt een verklaring van de NIWO voor uw transportbedrijf

Als u een transportbedrijf heeft, is het verplicht om in het bezit te zijn van een NIWO-certificaat. Pas na het aanvragen en ontvangen van de NIWO-certificering mag u voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kilogram gebruiken. Om er zeker van te zijn dat het aanvragen of het verlengen van een NIWO-transportvergunning goed geregeld wordt, staan onze deskundige medewerkers klaar om u hierbij te helpen. Het team van ons kantoor helpt u echter niet enkel met zaken omtrent uw vergunning van de NIWO. Wij zijn bijvoorbeeld ook in staat om u te voorzien van belastingadvies op maat. Als u meer wilt weten over de volledige dienstverlening van onze transportexperts, horen we dat graag.

 

Neem bij vragen direct contact met onze experts op

Wanneer u nog vragen heeft over onze dienstverlening omtrent de NIWO, staat het team van ons kantoor voor u klaar. Om contact met ons op te nemen belt u vandaag nog naar 010 437 03 60 of stuurt u een e-mail naar info@snikkers.net. Een van onze experts zal al uw vragen over de NIWO uitgebreid beantwoorden.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.