Bel ons Neem contact op

Belastingadviseur voor uw mkb

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Wilt u gebruikmaken van de kennis en ervaring van een belastingadviseur voor uw mkb? Snikkers & Partners uit Schiedam biedt u graag een helpende hand. Daarbij behoort onder andere het bijhouden van de boekhouding van uw mkb of het aanbieden van de expertise van onze belastingadviseur. U rekent altijd op een betrokken en persoonlijke dienstverlening. Geen enkele uitdaging is voor ons te groot!

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Begeleiding van een belastingadviseur voor uw mkb

Als belastingadviseur voor uw mkb zorgen wij ervoor dat u uw kostbare tijd beter spendeert dan aan het uitzoeken van de laatste fiscale regels en voorwaarden. Door gebruik te maken van onze expertise, profiteert u van hoogwaardige service en gespecialiseerde kennis omtrent uw mkb. Onze adviseurs zijn bekend met diverse sectoren, waardoor we altijd de juiste dienstverlening aanbieden. We zijn met name gespecialiseerd in belastingadvies voor transportbedrijven. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen over het leasen van een vrachtwagen. Als u als zzp’er in de transportsector aan de slag wilt, zit u bij ons eveneens goed. U ziet: de mogelijkheden zijn zeer divers.

 

Laat u ontzorgen door onze specialisten

Wij ontzorgen onze klanten te allen tijde zo goed mogelijk, vandaar dat ons administratiekantoor voor zzp’ers en mkb’ers bekendstaat om haar uitgebreide dienstverlening. Heeft u behoefte aan gedegen advies van een ervaren belastingadviseur? Neem dan direct contact met ons op. Bij ons allround administratiekantoor rekent u steeds op de beste dienstverlening!

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.