Home >> Eurovergunning aanvragen

  • Ontvang startersbegeleiding
  • Focus op uw onderneming
  • Begeleide financiering van uw plan

Eurovergunning aanvragen

Als u een Eurovergunning wilt aanvragen, vergt dit specialisme en kennis. Maar wist u dat u dit gewoon kunt uitbesteden aan een professioneel bedrijf? Snikkers & Partners is al jarenlang gespecialiseerd in allerlei administratieve werkzaamheden voor bedrijven in het transport. Bovendien beschikken wij ook over specifieke branche kennis, dus voor het aanvragen van een Eurovergunning kunt u zeker bij ons terecht.

Interesse in een boekhouder?

Op de juiste manier een Eurovergunning aanvragen

Wilt u een onderneming starten in het beroepsgoederenvervoer over de weg? Dan is het verplicht om een Eurovergunning aan te vragen. Een Eurovergunning is vijf jaar geldig, daarna heeft u de mogelijkheid om deze te verlengen. Snikkers & Partners helpt u bij het invullen van het aanvraagformulier. Alleen zo weet u zeker dat uw gegevens op de juiste manier zijn ingevuld. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van alle informatie omtrent de Eurovergunning. Denk aan kosten, de eis van vakbekwaamheid en andere zaken die NIWO vooropstelt.

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

Wenst u meer informatie te ontvangen over het aanvragen van een Eurovergunning? Of heeft u specifieke vragen die u met ons wilt bespreken? Wij zijn u graag van dienst. Ons kantoor is gevestigd op het industrieterrein aan de A20. Parkeren met uw truck is hier zeker geen probleem! U bereikt ons op 010 437 03 60.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of een afspraak neemt u eenvoudig contact met ons op. Bel 010 437 03 60, stuur een bericht naar herman@snikkers.net of vul het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul het formulier in

* verplichte velden

Administratie
Belastingadvies
Neem alstublieft telefonisch contact met mij op
Ik ga akkoord met de voorwaarden

Locatie