Bel ons Neem contact op

NOAB-certificering

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Wilt u een NOAB-certificering aanvragen met behulp van een expert? Dan helpt het team van Snikkers & Partners uit Schiedam u daar graag bij. De NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) is een brancheorganisatie waarbij ongeveer duizend kantoren zijn aangesloten. We vertellen u graag meer over het aanvragen van een NOAB-certificering.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Wij helpen u bij het aanvragen van een NOAB-certificering

Als u werkzaam bent in de fiscale of administratieve dienstverlening, is het voor u wellicht interessant om lid van deze organisatie te worden. Leden van de NOAB mogen onder andere diverse verklaringen, waaronder de NIWO-verklaring, afgeven. Als administratiekantoor voor zzp’ers en mkb’ers zijn wij zelf ook lid van deze organisatie, waardoor wij bedrijven mogen helpen met het aanvragen van uiteenlopende verklaringen. Een NOAB-samenstellingsverklaring geeft u de garantie dat u de best mogelijke service ontvangt. Wij ontzorgen, begeleiden én adviseren u voor het optimale resultaat voor uw onderneming. Wanneer u zelf ook over een NOAB-certificering beschikt, kunt u dit op dezelfde wijze aan uw eigen klanten tonen.

 

Schakel ons team in voor het aanvragen van uw certificering

Wilt u hulp ontvangen bij het aanvragen van een NOAB-certificering? Dan horen we graag van u. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 010 437 03 60 of door een e-mail te sturen naar info@snikkers.net. Ook als u andere vragen heeft, bijvoorbeeld over onze overige dienstverlening, laat u dat gerust aan ons weten. Een van onze experts beantwoordt al uw vragen omtrent de NOAB-certificering.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.