Loonadministratie

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Als gedreven ondernemer wilt u dat uw loonadministratie natuurlijk altijd op orde is. Het bijhouden van deze administratie kan echter zeer tijdrovend zijn. Vooral het op de hoogte blijven van de laatste fiscale regelgeving kan lastig zijn, zeker wanneer u niet bekend bent met deze materie. Laat uw salarisadministratie daarom verzorgen door het administratiekantoor Snikkers & Partners, dat werkzaam is in Rotterdam en omgeving. Dan wordt u volledig ontzorgt en krijgt u de kwaliteit die u van een NOAB lid mag verwachten.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Volledige verzorging of controle van uw loonadministratie

Op het gebied van salarisadministratie kunnen wij u, in de regio Rotterdam, nagenoeg alle denkbare ondersteuning bieden. Wij kunnen de loonadministratie volledig van u overnemen, of de door u gevoerde administratie op afstand of ter plaatse voor u controleren. Dan weet u zeker dat alles klopt en komt u niet voor onverwachte fiscale verrassingen te staan.

Wij zijn thuis in transport

Voor veel kleine en middelgrote transportbedrijven verzorgen wij al jaren de volledige boekhouding, waaronder de loonadministratie. Wanneer u een transportbedrijf in Rotterdam of omgeving runt en ons inschakelt voor het bijhouden van uw salarisadministratie, kunt u dan ook vertrouwen op onze expertise in deze snel veranderende sector. Zo kunnen wij niet alleen de loonadministratie voor u verzorgen, maar u bijvoorbeeld ook helpen bij het aanvragen of verlengen van een Eurovergunning.

Bent u onze volgende tevreden klant?

Veel midden- en kleinbedrijven die werkzaam zijn in diverse sectoren, zijn tevreden klanten van ons. Wilt u de salarisadministratie van uw onderneming in of rondom Rotterdam ook door ons laten bijhouden of controleren? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via 010 437 03 60

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten