Bel ons Neem contact op

Een ervaren boekhouder voor uw mkb

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Als u op zoek bent naar een vakkundige boekhouder om de administratie van uw mkb bij te houden, dan zit u bij allround administratiekantoor Snikkers & Partners uit Schiedam helemaal goed. Door onze jarenlange ervaring als boekhouder voor midden- en kleine bedrijven zijn wij u perfect van dienst. Ontzorg uzelf van de financieel administratieve kant van uw mkb en laat een ervaren boekhouder van ons administratiekantoor u het werk uit handen nemen.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Een boekhouder voor uw mkb vindt u bij ons

Als u eigenaar bent van een mkb, bijvoorbeeld een eigen transportbedrijf, dan is het verstandig om de financieel administratieve taken uit te besteden aan een gespecialiseerde boekhouder werkzaam bij een betrouwbaar en ervaren administratiekantoor. U heeft het immers al ontzettend druk met het runnen van uw onderneming. Onze experts helpen u uw administratie op orde te krijgen, zodat u zich er niet meer om hoeft te bekommeren.

 

Onze dienstverlening omdat nog veel meer

Naast dat we uw administratie geheel voor u bijhouden en inzichtelijk maken, helpen we als administratiekantoor ook met andere zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen of verlengen van een NIWO-vergunning voor uw mkb. Met behulp van een boekhouder van ons administratiekantoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de financieel administratieve kant van uw mkb. Wacht dus niet langer en kies ervoor uw financiële administratie uit te besteden aan échte specialisten.

 

Ga met ons in gesprek en ontdek de mogelijkheden

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons administratiekantoor gespecialiseerd in mkb. Bel naar 010 437 03 60 of vul ons online contactformulier in. Wij beantwoorden dan al uw vragen over onze dienstverlening voor uw mkb, bijvoorbeeld over hulp van een ervaren boekhouder van ons administratiekantoor.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.