Bel ons Neem contact op

Een ervaren boekhouder voor uw mkb

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Als u op zoek bent naar een vakkundige boekhouder om de administratie van uw mkb bij te houden, dan zit u bij allround administratiekantoor Snikkers & Partners uit Schiedam uitstekend op uw plek. Door onze jarenlange ervaring met midden- en kleine bedrijven zijn wij u perfect van dienst. Ontzorg uzelf van de financieel administratieve kant van uw mkb en laat een ervaren boekhouder van ons administratiekantoor u het werk uit handen nemen.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Bent u op zoek naar een boekhouder voor uw mkb?

Als u eigenaar bent van een mkb, bijvoorbeeld een eigen transportbedrijf, dan is het verstandig om de financieel administratieve taken uit te besteden aan een gespecialiseerde boekhouder werkzaam bij een betrouwbaar en ervaren administratiekantoor. U heeft het immers al ontzettend druk met het runnen van uw onderneming. Onze experts helpen u uw administratie op orde te krijgen, zodat u zich er niet meer om hoeft te bekommeren. Naast dat we uw administratie geheel voor u bijhouden en inzichtelijk maken, helpen we u ook met andere zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen of verlengen van een NIWO-vergunning.

 

Ga met ons in gesprek en ontdek de mogelijkheden

Met behulp van een boekhouder van ons administratiekantoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de financieel administratieve kant van uw mkb. Wacht dus niet langer en kies ervoor uw financiële administratie uit te besteden aan échte specialisten. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons administratiekantoor gespecialiseerd in mkb in Schiedam. Bel naar 010 437 03 60 of stuur een e-mail naar info@snikkers.net. Het is ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten