Home >> Eigen rijder worden

  • Ontvang startersbegeleiding
  • Focus op uw onderneming
  • Begeleide financiering van uw plan

Eigen rijder worden

Bent u van plan om eigen rijder te worden? Hier komt heel wat bij kijken en daarom is het verstandig om een specialist als Snikkers & Partners in te schakelen. Wij ondersteunen u bij de start van uw onderneming en op administratief gebied. Onze uitgebreide dienstverlening zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op uw core business. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in een boekhouder?

Eigen rijder worden? Laat een businessplan opstellen

Als u eigen rijder wilt worden, is het verstandig om een businessplan op te laten stellen door een specialist. Snikkers & Partners begeleidt u als starter bij de financiering van uw plannen. Zo weet u zeker dat u alle zaken goed op orde heeft. In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan met bedrijven in het transport. Met deze expertise bieden wij u de kennis die u van een allround administratie- en accountantskantoor mag verwachten en zelfs meer.

Leg de focus op uw onderneming

Wij vinden het belangrijk dat u zich volledig kunt focussen op uw winstgevende taken. Laat u volledig ontzorgen en geef uw administratie uit handen. Dit bespaart u tijd en u weet zeker dat uw boekhouding naar behoren is gedaan. Wilt u eigen rijder worden en meer informatie ontvangen over de diensten van Snikkers & Partners? Of heeft u andere vragen? In beide gevallen staan wij voor u klaar als u belt naar 010 437 03 60.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of een afspraak neemt u eenvoudig contact met ons op. Bel 010 437 03 60, stuur een bericht naar herman@snikkers.net of vul het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul het formulier in

* verplichte velden

Administratie
Belastingadvies
Neem alstublieft telefonisch contact met mij op
Ik ga akkoord met de voorwaarden

Locatie