Bel ons Neem contact op

Accountant in Schiedam

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Bent u op zoek naar een accountant met een specialisatie in de transport en logistiek in Schiedam? Dan schakelt u Snikkers & Partners in. Wij helpen u bij het op orde maken van uw administratie én houden deze overzichtelijk. Zo kunt u zich als drukbezette ondernemer richten op het runnen van uw bedrijf, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de boekhouding. Wij regelen uw administratie, bekijken fiscale mogelijkheden en denken met u mee om kansen om te zetten in mogelijkheden. Bovendien zijn wij lid van de NOAB, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Een accountant gespecialiseerd in transport en logistiek gevestigd in Schiedam

U kunt ons inschakelen voor een complete administratieve dienstverlening nabij Schiedam of voor ondersteuning bij andere administratieve zaken. Wij zorgen ervoor dat uw administratie op orde is, zodat u succesvol kunt ondernemen. Naast dat wij gespecialiseerd zijn in de vakgebieden logistiek en transport, zijn wij als accountant in Schiedam ook ervaren in het verlenen van belastingadvies en startersbegeleiding. Veel mkb’ers, die werkzaam zijn in verschillende sectoren, zijn al tevreden klanten van ons. Door deze ervaring kunnen wij diverse beginnende én ervaren ondernemers uitstekend begeleiden, adviseren en administratief ontzorgen. Dus als u op zoek bent naar een accountant met ervaring op het gebied van transport en logistiek, dan zit u bij ons goed!

Besteed uw administratie uit aan specialisten

Wij vinden dat u zich als ondernemer vooral moet richten op winstgevende taken. Verspil daarom geen tijd aan de administratie, maar laat deze doen door een ervaren accountant met een specialisatie in transport en logistiek van ons administratiekantoor in Schiedam. Zo bespaart u tijd en weet u zeker dat de boekhouding van uw onderneming in Rotterdam klopt. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 437 03 60. Voor overige vragen of meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@snikkers.net.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten