Bel ons Neem contact op

Boekhouder nabij Rotterdam

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Snikkers & Partners is een ervaren boekhouder uit Schiedam, die onder andere werkzaam is in regio Rotterdam. U besteedt uw tijd als gedreven ondernemer natuurlijk liever aan winstgevende taken dan aan het bijwerken van uw boekhouding. Daarom laat u uw administratie aan ons over. Wij houden uw administratie up-to-date en zorgen dat alles volledig voldoet aan de laatste fiscale regelgeving. Wij ontzorgen u volledig van uw boekhouding, waardoor u zich volledig focust op het runnen van uw onderneming.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

De volledige service van een allround boekhouder in regio Rotterdam

Wij geven, naast het verzorgen van uw administratie in Schiedam en regio, ook fiscaal advies. Wij houden nieuwe fiscale mogelijkheden nauwlettend in de gaten, zodat we goed op de hoogte zijn van de diverse mogelijkheden in uw situatie. Hierdoor loopt u geen interessante kansen mis. U profiteert bovendien, dankzij onze strategische partners, van allround service. Hierdoor laat u ook specifieke opdrachten binnen deelgebieden aan ons over. Onze boekhouder, werkzaam in regio Rotterdam, biedt u zo volledige service tegen een scherpe prijs. Zorg ervoor dat de boekhouding van uw MKB op orde blijft.

Ga voor de beste kwaliteit en maak een afspraak

Wanneer u onze boekhouder inschakelt voor uw bedrijf gevestigd in of nabij Rotterdam, ervaart u gegarandeerd de beste kwaliteit. Ons lidmaatschap bij de NOAB verzekert u hiervan. Heeft u interesse in de diensten van ons administratiekantoor uit Schiedam of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010 437 03 60 of per e-mail via info@snikkers.net.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten