Bel ons Neem contact op

Zzp transport

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Werkt u op basis van zzp in de transport? Snikkers & Partners uit Schiedam biedt u een helpende hand. Als u een bedrijf op basis van zzp heeft en werkzaam bent op het gebied van transport, kan het soms lastig zijn om uw administratieve en financiële zaken goed bij te houden. Laat u professioneel adviseren en begeleiden door onze specialisten en wees ervan verzekerd dat al uw administratieve zaken netjes op orde zijn.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Ontvang deskundig advies voor uw bedrijf op basis van zzp in de transport

Een bedrijf runnen vergt veel tijd en aandacht, vooral als u op basis van zzp werkzaam bent in de transport. U bent waarschijnlijk ontzettend druk om uw werkzaamheden goed uit te voeren en uw klanten tevreden te stellen. Hierdoor kan het voorkomen dat andere taken, zoals de administratie en boekhouding van uw transportbedrijf achterblijven. Onze ervaren medewerkers staan in dat geval voor u klaar om deze taken voor u uit te voeren. Besteed de administratie van uw transportbedrijf uit zodat u de volledige focus kunt houden op het runnen van uw bedrijf op basis van zzp in de transport.

 

Ontdek de mogelijkheden bij ons

Als u een bedrijf op basis van zzp heeft op het gebied van transport en u de financiële administratie wilt uitbesteden aan échte professionals, dan neemt u contact met ons op. U bereikt ons kantoor in Schiedam door te bellen naar 010 437 03 60 of stuur een e-mail naar info@snikkers.net. Het is ook mogelijk om eenvoudig ons contactformulier in te vullen. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten