Bel ons Neem contact op

Salarisadministratie omtrent zzp

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Snikkers & Partners is een allround administratiekantoor uit Schiedam met een specialisatie in transportbedrijven, zowel mkb als zzp. U schakelt ons in voor allerlei administratieve en financiƫle diensten, waaronder het bijhouden en analyseren van de salarisadministratie omtrent uw zzp-onderneming. U besteedt uw tijd als gedreven ondernemer natuurlijk liever aan winstgevende taken dan aan het bijwerken van uw boekhouding. Wij ontzorgen u volledig en u profiteert van de kwaliteit die u van een NOAB-lid mag verwachten, tegen een scherpe prijs.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Ontvang ondersteuning bij de salarisadministratie op het gebied van zzp

Laat uw salarisadministratie omtrent uw zzp-werkzaamheden aan ons over. Wij verzorgen al jarenlang verscheidende NIWO-diensten en boekhoudingen, waaronder de salarisadministratie voor zowel bedrijven op zzp-basis als mkb. wanneer u werkzaam bent in de transportbranche. Wij ondersteunen uw bedrijf in regio Rotterdam niet enkel bij uw salarisadministratie, maar helpen u bijvoorbeeld ook bij het aanvragen of verlengen van een NIWO-vergunning.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening

Wanneer u onze specialisten inschakelt voor de salarisadministratie van uw zzp-onderneming, ervaart u gegarandeerd de beste kwaliteit. Ons lidmaatschap bij de NOAB verzekert u hiervan. Heeft u interesse in de diensten van ons administratiekantoor uit Schiedam of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010 437 03 60 of per e-mail via info@snikkers.net.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten