Bel ons Neem contact op

Boekhouder met een focus op transport

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Houd uw financiën op orde met de hulp van een professionele boekhouder, gespecialiseerd in transport, in Schiedam. Het team van Snikkers & Partners is al jarenlang gespecialiseerd in de boekhouding van bedrijven op het gebied van transport. Wij nemen uw complete financiële administratie uit handen, zodat u hier geen kostbare tijd meer aan hoeft te besteden. Ontdek wat onze boekhouder voor uw onderneming kan betekenen en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Deskundige dienstverlening van een boekhouder met een focus op transport

U profiteert van een uitgebreide dienstverlening wanneer u besluit om onze boekhouder die gespecialiseerd is in transport in te schakelen. Denk hierbij aan het uitvoeren van uw salarisverwerking, het samenstellen van uw jaarrekening en het uitbesteden van financiële administratie. Vele transportbedrijven kiezen ook voor Snikkers & Partners voor fiscale aangiften zoals loonheffing, omzetbelasting en inkomstenbelasting. U heeft dus diverse mogelijkheden.

Up-to-date volgens de laatste regelgeving

U schakelt onze boekhouder in omdat u de boekhouding van uw bedrijf op het gebied van transport op orde wilt hebben. Dankzij onze hulp heeft u meer tijd om te focussen op uw corebusiness. Wij houden uw boekhouding altijd up-to-date en houden rekening met de laatste regelgeving. Wilt u een duidelijk overzicht van uw jaaropgave ontvangen? Of wilt u een NIWO-certificaat aanvragen of verlengen? U kunt het allemaal aan ons overlaten. U weet dus zeker dat u de kwaliteit ontvangt die u mag verwachten van een boekhouder gespecialiseerd in transport.

 

Bespreek de mogelijkheden met ons

Bent u geïnteresseerd in onze uitgebreide dienstverlening? Wij staan u graag te woord over de diverse mogelijkheden. U neemt contact met ons op door te bellen naar 010 437 03 60. Onze boekhouder, die zich vooral richt op bedrijven in het transport, is op werkdagen van 09:00 uur tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.