Bel ons Neem contact op

NIWO-certificaat

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Als u bij het aanvragen of verlengen van een NIWO-certificaat graag advies en begeleiding wilt ontvangen, zijn onze experts perfect voor deze klus. Het team van Snikkers & Partners uit Schiedam heeft jarenlange ervaring in dit vakgebied en schiet u graag te hulp. Een NIWO-certificaat is een essentieel document voor elk transportbedrijf in Nederland en het is dus belangrijk dat het aanvragen of verlengen van de NIWO-certificering goed wordt uitgevoerd. Onze specialisten helpen u graag met uw aanvraag.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Een NIWO-certificaat aanvragen of verlengen, wordt heel eenvoudig met onze hulp

Het is noodzakelijk om in het bezit te zijn van een NIWO-certificaat. Na het aanvragen en ontvangen van de NIWO-certificering bent u bevoegd om voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kilogram te mogen gebruiken. Om er zeker van te zijn dat het aanvragen van een NIWO-certificaat of het verlengen van een NIWO-transportvergunning goed geregeld wordt, staan onze deskundige medewerkers klaar om u hierbij te helpen. Daarnaast is ons administratiekantoor ook in staat om u te ondersteunen bij andere administratieve taken, bijvoorbeeld met het op orde stellen van uw boekhouding voor uw transportbedrijf.

 

Schakel ons direct in voor het aanvragen van een NIWO-certificering

De werkzaamheden in de transportsector zijn tijdrovend. Hierdoor blijft er vaak weinig tijd over voor het bijhouden van de boekhouding. Profiteer van de diensten van ons administratiekantoor in Schiedam en laat u ontzorgen. Heeft u interesse in onze services of heeft u nog vragen over het aanvragen van een NIWO-certificaat? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 437 03 60 of stuur een e-mail naar info@snikkers.net. Als expert omtrent de NIWO in regio Rotterdam beantwoorden we graag uw vragen over het aanvragen van een NIWO-certificering.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.