Bel ons Neem contact op

NIWO-certificaat

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Als u graag advies en begeleiding wilt ontvangen bij het aanvragen of verlengen van een NIWO-certificaat, zijn onze experts perfect voor deze klus. Snikkers & Partners uit Schiedam heeft jarenlange ervaring in dit vakgebied en schiet u graag te hulp. Een NIWO-certificaat is een essentieel document voor elk transportbedrijf in Nederland en het is dus belangrijk dat de aanvraag en/of verlenging hiervan goed wordt uitgevoerd. Onze specialisten helpen u graag met uw aanvraag.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Een NIWO-certificaat aanvragen of verlengen wordt heel eenvoudig met onze hulp

Het is noodzakelijk voor elk transportbedrijf in Nederland om in het bezit te zijn van een NIWO-certificaat. Deze maakt het namelijk mogelijk om voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kilogram te mogen gebruiken. Om er zeker van te zijn dat het aanvragen en/of verlengen van dit document correct gebeurt, staan onze deskundige medewerkers klaar om u hierbij te helpen. Daarnaast is ons administratiekantoor in Schiedam ook in staat om u te ondersteunen bij andere administratieve taken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het op orde stellen van uw boekhouding voor uw transportbedrijf.

 

Schakel ons direct in

De werkzaamheden in de transportsector zijn tijdrovend. Hierdoor blijft er vaak weinig tijd over voor het bijhouden van de boekhouding. Profiteer van de diensten van Snikkers & Partners en laat u ontzorgen. Heeft u interesse in onze service of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 437 03 60 of stuur een e-mail naar info@snikkers.net. Het is ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten