Transportvergunning NIWO

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Wilt u een eigen bedrijf starten en een transportvergunning aanvragen bij NIWO? Dan is het belangrijk dat u met een aantal zaken rekening houdt. U moet over voldoende financiële middelen beschikken voor een goede start en voortgang van uw onderneming. Bovendien spelen zaken als vakbekwaamheid en betrouwbaarheid ook mee. Wist u dat Snikkers & Partners u alles kan vertellen over een transportvergunning bij NIWO? Neem hiervoor contact met ons op.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Laat u adviseren over het aanvragen van een transportvergunning bij NIWO

Steeds meer chauffeurs kiezen ervoor om zelfstandig te ondernemen. Lijkt u dit ook wel wat? Als u beschikt over een vrachtauto met een laadvermogen van meer dan 500 kilo, is een Eurovergunning verplicht. De specialisten van Snikkers & Partners beschikken over de juiste kennis en kunde voor het aanvragen van een transportvergunning van NIWO. Op die manier weet u zeker dat het goed gebeurt en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Kies voor startersbegeleiding van een specialist

Het starten van een eigen onderneming is niet zomaar iets. Hier gaat veel tijd inzitten en om een goedlopend bedrijf te runnen, is het bijhouden van administratie erg belangrijk. Wij geven startersbegeleiding aan ondernemers die een bedrijf in het transport willen starten. Indien gewenst, wordt er een businessplan opgesteld en begeleiden wij u bij de financiering van uw plannen. Meer weten? Bel ons op 010 437 03 60 of vul het contactformulier op de website in. 

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten