Bel ons Neem contact op

Transportvergunning

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Een transportvergunning aanvragen bij de NIWO is meestal verplicht voor startende transportbedrijven. U moet bijvoorbeeld over een Eurovergunning beschikken, indien u een startend beroepsvervoerder bent met een vrachtwagen met een laadvermogen van meer dan 500 kilo. Het team van Snikkers & Partners uit Schiedam, nabij Rotterdam, helpt u graag bij het aanvragen of verlengen van deze transportvergunning bij de NIWO, zodat u zeker weet dat dit proces probleemloos verloopt.
Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Een transportvergunning aanvragen bij de NIWO wordt heel eenvoudig met onze hulp

Een transportvergunning aanvragen bij de NIWO vraagt om de nodige kennis en kunde. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in allerlei zaken omtrent transport en logistiek. Zo schakelt u ons in voor het aanvragen van een transportvergunning bij de NIWO, maar staan wij ook voor u klaar op het gebied van belastingadvies omtrent uw transportbedrijf. Waar u ons ook voor inschakelt, wij ontzorgen u volledig. Hierdoor houdt u tijd over voor het runnen van uw onderneming.

 

Ontvang startersbegeleiding van een specialist

Er zijn een aantal voorwaarden waar u als ondernemer aan moet voldoen bij het aanvragen van een transportvergunning bij de NIWO. U dient bij de NIWO aan te tonen dat u beschikt over voldoende financiƫle middelen voor een correcte start van uw onderneming. Bovendien heeft u een erkend vakdiploma nodig als ondernemer beroepsvervoer. Wij bieden startersbegeleiding aan zodat u zeker weet dat u over de juiste documenten beschikt om een transportvergunning in de vorm van een NIWO-certificaat te kunnen ontvangen. We stellen graag een businessplan voor u op en bieden u professionele begeleiding bij de financiering van uw plannen.

 

Schakel ons in voor het aanvragen van uw transportvergunning bij de NIWO

Wilt u een transportvergunning laten aanvragen bij de NIWO door ons allround administratiekantoor uit Schiedam, nabij Rotterdam? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen over hoe dit in zijn werk gaat? In beide gevallen neemt u contact met ons op door te bellen naar 010 437 03 60 of door het contactformulier in te vullen. Onze deskundige medewerkers nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met u op.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.