Home >> Transportvergunning NIWO

  • Ontvang startersbegeleiding
  • Focus op uw onderneming
  • Begeleide financiering van uw plan

Transportvergunning NIWO

Wilt u een eigen bedrijf starten en een transportvergunning aanvragen bij NIWO? Dan is het belangrijk dat u met een aantal zaken rekening houdt. U moet over voldoende financiële middelen beschikken voor een goede start en voortgang van uw onderneming. Bovendien spelen zaken als vakbekwaamheid en betrouwbaarheid ook mee. Wist u dat Snikkers & Partners u alles kan vertellen over een transportvergunning bij NIWO? Neem hiervoor contact met ons op.

Interesse in een boekhouder?

Laat u adviseren over het aanvragen van een transportvergunning bij NIWO

Steeds meer chauffeurs kiezen ervoor om zelfstandig te ondernemen. Lijkt u dit ook wel wat? Als u beschikt over een vrachtauto met een laadvermogen van meer dan 500 kilo, is een Eurovergunning verplicht. De specialisten van Snikkers & Partners beschikken over de juiste kennis en kunde voor het aanvragen van een transportvergunning van NIWO. Op die manier weet u zeker dat het goed gebeurt en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Kies voor startersbegeleiding van een specialist

Het starten van een eigen onderneming is niet zomaar iets. Hier gaat veel tijd inzitten en om een goedlopend bedrijf te runnen, is het bijhouden van administratie erg belangrijk. Wij geven startersbegeleiding aan ondernemers die een bedrijf in het transport willen starten. Indien gewenst, wordt er een businessplan opgesteld en begeleiden wij u bij de financiering van uw plannen. Meer weten? Bel ons op 010 437 03 60 of vul het contactformulier op de website in.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of een afspraak neemt u eenvoudig contact met ons op. Bel 010 437 03 60, stuur een bericht naar herman@snikkers.net of vul het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul het formulier in

* verplichte velden

Administratie
Belastingadvies
Neem alstublieft telefonisch contact met mij op
Ik ga akkoord met de voorwaarden

Locatie