Bel ons Neem contact op

Transportvergunning aanvragen

Een transportvergunning aanvragen bij de NIWO is meestal verplicht voor startende transportbedrijven, bijvoorbeeld uit de omgeving van Rotterdam. U moet over een Eurovergunning beschikken indien u een startend beroepsvervoerder bent met een vrachtwagen met een laadvermogen met meer dan 500 kilo. Snikkers & Partners uit Schiedam helpt u graag bij het aanvragen of verlengen van deze transportvergunning bij de NIWO, zodat u zeker weet dat de aanvraag probleemloos verloopt.

Een transportvergunning aanvragen en allerlei andere administratieve werkzaamheden

Een transportvergunning aanvragen bij de NIWO vraagt de nodige kennis en kunde. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in allerlei zaken omtrent het transport. Zo schakelt u ons in voor het aanvragen van een transportvergunning bij de NIWO, maar staan wij ook voor u klaar op het gebied van andere administratieve werkzaamheden. Waar u ons ook voor inschakelt, wij ontzorgen u volledig. U houdt hierdoor tijd over voor uw corebusiness.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Ontvang startersbegeleiding van een specialist

Er zijn een aantal voorwaarden waar u als ondernemer aan moet voldoen bij het aanvragen van een transportvergunning bij de NIWO. U dient bij dit bureau aan te tonen dat u beschikt over voldoende financiƫle middelen voor een correcte start van uw onderneming. Bovendien heeft u een erkend vakdiploma nodig als ondernemer beroepsvervoer. Wij bieden startersbegeleiding aan, zodat u zeker weet dat u over de juiste documenten beschikt. We stellen graag een businessplan voor u op en begeleiden u bij de financiering van uw plannen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een transportvergunning aanvragen bij de NIWO door ons administratiekantoor uit Schiedam, nabij Rotterdam, laten regelen? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen over hoe dit in zijn werk gaat? In beide gevallen neemt u contact met ons op door te bellen naar 010 437 03 60. Op de website vult u ook het contactformulier in. Onze deskundige medewerkers nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met u op.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.