Home >> Transport vergunning

  • Ontvang startersbegeleiding
  • Focus op uw onderneming
  • Begeleide financiering van uw plan

Transport vergunning

Als u een bedrijf wilt starten in het transport, is het verplicht om een vergunning te hebben. Snikkers & Partners helpt u graag bij het aanvragen en verlengen van een Eurovergunning. Deze vergunning is verplicht voor iedereen die actief is in het beroepsgoederenvervoer over de weg. Naast dit specialisme schakelt u ons ook in voor allerlei andere administratieve werkzaamheden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Interesse in een boekhouder?

Bedrijf in het transport beginnen? Vraag een vergunning aan

Heeft u altijd al gedroomd van een bedrijf in het transport? Dan is het voor u belangrijk om eerst een Eurovergunning aan te vragen. Deze vergunning is verplicht voor nationaal en internationaal vervoer met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kg. Weet u niet zeker of u een Eurovergunning nodig heeft? De specialisten van Snikkers & Partners helpen u graag. Of u nu als starter in het transport een vergunning wilt aanvragen of dat u deze wilt verlengen, wij zijn van alle markten thuis.

Kies voor onze expertise

U wilt toch ook dat het aanvragen van een vergunning voor uw bedrijf in het transport op de juiste manier gebeurt? Daarom kiest u voor de expertise van Snikkers & Partners. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening als u belt naar 010 437 03 60.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of een afspraak neemt u eenvoudig contact met ons op. Bel 010 437 03 60, stuur een bericht naar herman@snikkers.net of vul het contactformulier op deze pagina in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul het formulier in

* verplichte velden

Administratie
Belastingadvies
Neem alstublieft telefonisch contact met mij op
Ik ga akkoord met de voorwaarden

Locatie