Transport vergunning

Interesse in een boekhouder?

Boekhouder Schiedam

Interesse in een boekhouder?

Boekhouder Schiedam

Interesse in een boekhouder?

Home >> Transport vergunning

Ontvangen startersbegeleiding

Focus op uw onderneming

Begeleide financiering van uw plan

Als u een bedrijf wilt starten in het transport, is het verplicht om een vergunning te hebben. Snikkers & Partners helpt u graag bij het aanvragen en verlengen van een Eurovergunning. Deze vergunning is verplicht voor iedereen die actief is in het beroepsgoederenvervoer over de weg. Naast dit specialisme schakelt u ons ook in voor allerlei andere administratieve werkzaamheden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Bedrijf in het transport beginnen? Vraag een vergunning aan

Heeft u altijd al gedroomd van een bedrijf in het transport? Dan is het voor u belangrijk om eerst een Eurovergunning aan te vragen. Deze vergunning is verplicht voor nationaal en internationaal vervoer met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kg. Weet u niet zeker of u een Eurovergunning nodig heeft? De specialisten van Snikkers & Partners helpen u graag. Of u nu als starter in het transport een vergunning wilt aanvragen of dat u deze wilt verlengen, wij zijn van alle markten thuis.

Laat uw administratie doen door specialisten

U wilt toch ook dat het aanvragen van een vergunning voor uw
bedrijf in het transport op de juiste manier gebeurt? Daarom kiest u voor de expertise van Snikkers & Partners. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening of bijvoorbeeld het leasen van een vrachtwagen
als u belt naar 010 437 03 60.