Bel ons Neem contact op

Administratiekantoor voor zzp’ers

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek en transport sector
Administratie van a tot z

Bent u op zoek naar een administratiekantoor dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van zzp’ers? Snikkers & Partners uit Schiedam is graag uw partner omtrent allerlei administratieve en financiële dienstverlening. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u volledig te ontzorgen op het gebied van administratie en boekhouding. Ons administratiekantoor biedt onder andere zzp’ers en middel- en kleine bedrijven zo een volledige service tegen een scherpe prijs.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Ons administratiekantoor is dé partner voor zzp’ers

Wij geven, naast het verzorgen van uw administratie in Schiedam en regio, ook fiscaal advies. Wij houden nieuwe fiscale mogelijkheden nauwlettend in de gaten, zodat we goed op de hoogte zijn van de diverse mogelijkheden in uw situatie. Hierdoor loopt u geen interessante kansen mis. U profiteert bovendien, dankzij onze strategische partners, van allround service. Hierdoor laat u ook specifieke opdrachten binnen deelgebieden aan ons over.

 

Laat u door ons ontzorgen

Heeft u als zzp’er behoefte aan hulp bij het bijhouden van salarisadministratie en boekhouding? Vertrouw dan op ons administratiekantoor voor zzp’ers en mkb’ers en laat u volledig ontzorgen op administratief vlak. Ook voor het aanvragen van documenten of andere diensten omtrent NIWO vertrouwt u op onze service. U bereikt ons kantoor in Schiedam door te bellen naar 010 437 03 60 of door te e-mailen naar info@snikkers.net. Wij staan u graag bij met expertise en ervaring.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.