Bel ons Neem contact op

Administratiekantoor voor zzp’ers

Uitgebreide dienstverlening
Gespecialiseerd in de logistiek- en transportsector
Administratie van A tot Z

Bent u op zoek naar een administratiekantoor dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van zzp’ers? Snikkers & Partners uit Schiedam is graag uw partner omtrent allerlei administratieve en financiële dienstverlening. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u volledig te ontzorgen op het gebied van administratie en boekhouding.

Administratiekantoor

Belastingadvies

NIWO

Het team van ons administratiekantoor focust zich vooral op zzp’ers

Het team van ons administratiekantoor biedt onder andere zzp’ers en middel- en kleine bedrijven een volledige service tegen een scherpe prijs. Wij geven, naast het verzorgen van uw administratie in Schiedam en omgeving, ook fiscaal advies. We houden nieuwe fiscale mogelijkheden nauwlettend in de gaten, zodat we goed op de hoogte zijn van de diverse mogelijkheden in uw situatie. Hierdoor loopt u geen interessante kansen mis. Dankzij onze strategische partners profiteert u bovendien van allround service. Hierdoor laat u net als vele andere zzp’ers ook specifieke opdrachten binnen deelgebieden aan het team van ons administratiekantoor over.

 

Wij zorgen voor volledige ontzorging

Heeft u als zzp’er behoefte aan hulp bij het bijhouden van salarisadministratie en boekhouding? Vertrouw dan op het team van ons administratiekantoor voor zzp’ers en mkb’ers en laat u volledig ontzorgen op administratief vlak. Ook voor het aanvragen van documenten of andere diensten omtrent NIWO vertrouwt u op onze service.

 

Neem bij vragen over onze dienstverlening contact met ons op

Vraagt u zich af wat wij precies voor u kunnen betekenen? Dan gaan we graag met u in gesprek. U bereikt ons kantoor door te bellen naar 010 437 03 60 of door een e-mail te sturen naar info@snikkers.net. Wij beantwoorden dan al uw vragen omtrent onze dienstverlening als administratiekantoor voor zzp’ers.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu contact op!

Bel ons nu: 010 - 437 03 60 Of bekijk hier alle diensten

Snikkers & Partners B.V.